Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Avslutningsläger, kalendrar mm
2018-11-11 22:02
Hej!

Här kommer en påminnelse till er föräldrar om att anmäla era barn till Lågans avslutningsläger som kommer att äga rum till våren. Det vore ju kul om många från laget deltar! Info har skickats ut direkt från Lågan och finns även på hemsidan om man inte har kvar mailet. Tänk på att de vill ha in anmälan senast den 15/11 så in och anmäl via länken på klubbens hemsida!

När det gäller julkalendrar så verkar ni vara fantastiska på att sälja! Behöver ni fler så hör av er till mig så fixar jag det. På lappen som ni fick stod det att ni ska lägga pengarna i kuvertet och ge till lagledaren. Detta stämmer inte utan ni kommer att få betala in hela summan på Lågans bg-konto längre fram. Mer info om det kommer när det börjar närma sig!

Som ni säkert vet så kommer vi även att sälja bingolotter till uppesittarkvällen vid jul! Dessa lotter har inte kommit än men ni kan så klart redan nu ta emot beställningar. Mer info om dessa lotter finns på Lågans hemsida!

Om någon har missat det så är det ny beställningsvecka på Sport-Kalle v. 47! Dessa grejer ska hinna komma till jul om man vill passa på att fixa lite julklappar med Lågan-märket.

Härligt jobbat av alla inblandade i helgen! Några var i Kristianstad i lördags och några i Veberöd idag! Så himla kul att se killarna spela!

Max och Kaspers mamma Veronika har förresten fixat en Facebook-sida till laget för att underlätta eventuella kioskbyten eller annan kommunikation! Leta gärna upp den! Den heter "Ik Lågan pojkar 07/08".

Vi ses på träningarna i veckan!
Mvh Linda
Info!
2018-11-06 20:35
Hej!
Hoppas att ni alla har haft ett härligt höstlov! Imorgon drar träningen igång igen - samma tid och plats som tidigare. Till helgen har vi sedan matcher: 08or + nya 07or på lördag och 07or på söndag. Kallelse kommer i veckan men meddela gärna redan nu om ni av någon anledning inte kan i helgen.

Bingolottos julkalendrar har kommit nu! Vi förväntas sälja 5st/barn för 100kr/st (30kr/st går till laget). Kalendrarna ligger tydligen i färdigpackade kuvert som jag hämtar imorgon på träningstiden och delar ut i slutet av träningen. Vi har sedan fram till den 10/12 på oss att sälja dem. Info om betalning kommer längre fram. Kan man sälja fler än fem st kan man ju i första hand hjälpa de i laget som inte har lika lätt att sälja. Annars kan man så klart få fler kalendrar från mig.

De som har gjort efterbeställningar på Newbody har nog själva koll på det hoppas jag. Paketen finns i klubbstugan och ska betalas senast den 10/11. Om någon av er inte har hämtat än så smsa mig (0736974515) så sticker jag dit för det måste vara tömt ikväll. 

Glöm inte att ta med matchtröjorna till träningen imorgon! De måste lämnas in för nytt tryck!

Vi ses på träningen! /Linda
Kioskschema
2018-10-28 13:37
Det nya kioskschemat ligger nu bland dokument!
Föräldramötet 181002
2018-10-07 21:22
Lågan-möte 181002, P07/08

Närvarande: Föräldrar till Ludde, Timothy, Abbe, Melker, Gustav, Jesper, Alvin, Nelis, Frank, Emanuel, Anthony, Wilmer, Max/Kasper, Devin + Anders, Linda, Henrik, André, Ida.

Anders pratar om allmäna saker från klubben. 
Blå linjen: “allt som är värt att veta”.  Finns på hemsidan under dokument. Läs den! Social samverkan viktig. Det ska vara roligt att spela handboll. Utgår från individen mm.
Värdegrund: Glädje och gemenskap, demokrati och delaktighet, allas rätt att vara med, rent spel.
Barn- och ungdomsidrott
Föräldrabeteende
Nivåanpassning: utmana på rätt nivå, eventuellt indelning på träningarna, spela med yngre eller äldre lag, individanpassning för att alla ska utvecklas utifrån sin egen nivå. Dialog tränare, spelare och föräldrar.
Försäljning: Newbody + Folkspel (julkalendrar, uppesittarkväll jul, uppesittarkväll påsk). Korvvagnen har ersatts med Folkspel i år. Frivilligt: Sverigelotter för 25kr. Newbody:  beställningar klara senast 6/10. Glöm inte klarmarkera på hemsidan! Leverans veckan efter.
Föräldraansvar: bemanna Lågankiosken. Kiosken: Ronny Magnusson ansvarig i P07/08, schema, uppdelning mm. I höstmat vi kiosken v.40 och v.50. Tider mailas ut och läggs på hemsidan. Eventuella byten fixar man själv.
Funktionärer: Kees-Jan Pronk, Anders Petersson, Peter Nilsson och Eva Johansson. Uppdelning av pass.


Henke, Linda, André och Ida:
Förra säsongen: killarna har utvecklats enormt, är snälla mot varandra, god stämning i laget. Cuper i Ljungby och Åhus. 
I år: Försöker lägga in lite individanpassade moment på träningarna. 2 lag anmälda till seriespel 08 + 07 (medel).
Laget just nu: 9st 08or och 13st 07or. Tränare: Henrik Jönsson, André Ekelund och Ida Håkansson, lagledare: Linda Huszár.
Cuper: Ingen gemensam klubb-cup i år utan ett läger till våren? Lundaspelen? Hallby? Aranäs?
Få in pengar till laget?
Matcher: körning! Hjälpas åt! Spelarna lånar tröjor, egna vita shorts.
Aktivitet med laget?: vet inte vad än men det kommer! Bad, bowling, övernattning?

Kiosktider v.40!
2018-09-17 21:26
Hej!

Vi har kiosken redan v.40 så Ronny slängde ihop ett schema för de passen! Behöver man byta pass så får man fixa det på egen hand. Telefonlista ligger här på hemsidan. Nästa kiosktillfälle för oss är v.50. Schema för den veckan kommer!

Kioskschema v.40:
 
5/10 18:30-20:30 Anthony, Emanuel
6/10 11:30-14:30 Wilmer, Abbe
6/10 14:30-17:30 Isak, Ivar
7/10 09:30-13:00 Timothy, Timothy 
7/10 13:00-16:30 Alvin, Frank
7/10 16:30-19:30 Kevin, Jesper
 

/Linda
 
Viktig info inför säsongen!
2018-08-31 22:48
Hej!
Nu har vi haft möte med både Johannes och co och vi tränare och ledare i P07/08 så här kommer lite info inför säsongen!

Första träning blir måndagen den 10/9 kl 17 i Hörbyhallen och sen tränar vi varje måndag 17-18.15 och varje torsdag 18-19.15 i Hörbyhallen. Kallelse skickas ut inför varje träning. Vänligen svara på dessa så att tränarna kan planera på bästa sätt!

Vi har anmält ett P10-lag (födda 08) och ett P11-lag (födda 07) till seriespel. Spelarna kommer i första hand att spela i sin åldersgrupp men ibland kommer vi att låna upp (och kanske ner på dispens) spelare. Mer om detta på föräldramötet. Första seriematch för P11 är den 7/10 och för P10 den 14/10. Alla matcher ligger i vår kalender på hemsidan men även på Skånehandbolls hemsida som vanligt. 

Vi kommer att ha ett föräldramöte tisdagen den 2/10 kl 18.30 i Klubbstugan. Kallelse kommer. Viktigt att ni kommer! Vi kommer då att ta upp en massa saker som rör era barn men även er som föräldrar. Om ni har något speciellt ni vill lyfta så maila gärna mig i förväg. Annars kommer det så klart att finnas en övrigt-punkt på mötet också.

För er som har olika uppdrag redan så kommer det möten snart. Kioskmötet (Ronny?) har inte satt datum än, men det finns en utbildning för funktionärer (Kees-Jan och Eva?) den 20/9 kl 18.30.

När det gäller att få in pengar till laget kommer vi i höst att sälja Newbody och julkalendrar och lotter till uppesittarkvällen från Folkspel. Mer info om det sistnämnda på föräldramötet!

Newbody är redan igång! Jag har fått kataloger och det är katalog VIT som gäller. Vi har ca 5 veckor på oss att sälja (exakta tider för sista dag samt leverans kommer) så det räcker nog att ta en katalog första träningsveckan. Vill man ha en tidigare så hör av er så försöker jag leverera en på något sätt. Ni kan redan nu följa länken nedan för att logga in och sedan lägga en länk på tex Facebook. Brukar vara det smidigaste och enklaste sättet att sälja på.

https://www.newbody.se/reg/TBEHEIC

Hoppas nu att jag fick med det viktigaste! Undrar ni över något är det bara att höra av er!

Vi ses på träningen!
Mvh Linda Huszár
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
IK Lågan Hörby, 08/11 18:07 
IK Lågan Hörby, 01/11 11-01 
IK Lågan Hörby, 05/09 11:27 
IK Lågan Hörby, 04/09 10:29 
 
Instagram
Facebook
Huvudsponorer
Gräsroten
Sponsorhuset