SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i IK Lågan Hörby
BLI MEDLEM
Välkommen!
Välkommen till IK Lågan.

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Nu startar vi upp Låganbarometern
2021-05-03 11:48

Låganbarometern är en årlig undersökning med syfte att få en bild av hur medlemmarna upplever föreningen i sin helhet och i dess olika delar. Det är en temperaturmätning som visar hur upplevelsen är just vid frågetillfället kring olika frågor. Visar det sig att vi har väldigt svagt resultat i en fråga/ett område så kan vi välja att gå vidare med djupintervjuer.

Basfrågorna kommer hållas så lika som möjligt från år till år för att möjliggöra en jämförelse. Undersökningen kan kompletteras med olika fokusområden utifrån att behovet av uppföljning kan variera.

 

Vi börjar i mindre skala under våren 2021 för att utveckla efter hand. Frågor om efterlevnad av värdegrunden kommer att ingå i basfrågorna from våren 2022 när det arbetet är implementerat hos alla målgrupper.

 

Denna första gång vänder vi oss till dig som är mellan 10-18 år och fokus är på laget och föreningen i stort. Barometern kommer till dig via mail, svar senast den 17 maj. 

Förslag till ny stadgar i IK Lågan
2021-03-30 18:15

I höstas eftersökte styrelsen medlemmar som var intresserade av att se över och utveckla föreningens stadgar.

Detta mynnade under vintern ut i att en grupp tillsattes bestående av: Pernilla Gren, Fredrik Allemog, Katarina Persson, Rickard Tjäder, Mathias Bewersdorff och Mathias Schildt.

Gruppen har under våren diskuterat frågeställningar och arbetat fram ett förslag till en ny stadgar som nu även har varit uppe för diskussion i styrelsen. Förslaget finns här. 

 

Ni som medlemmar har nu möjlighet att läsa igenom förslaget och komma med synpunkter, tankar och frågor. Detta vill vi ha in senast den 13/4 till johannes.rosvall@iklagan.com för sammanställning och vidareförmedling till stadgegruppen.

Efter vidare beredning i stadgegruppen och styrelsen så ska ärendet sedan behandlas på årsmötet i juni.  

Kläder finns att hämta hos Sportkalle
2021-03-24 14:02
För er som beställt klubbkläder finns de nu att hämta hos Sportkalle
Förlängt avtal med Hummel
2021-02-21 13:33

Förlängt avtal med Hummel!

Vi kan glädjeliggen meddela att vi förlängt vårt avtal med Hummel i ytterligare fyra säsonger. Avtalet innebär att föreningen fortsätter att använda sig av Hummel som officiell klädleverantör.

 

Föreningen har haft dialog med andra varumärken, men det avtal vi fått till med Hummel var det absolut bästa på många plan. Den ekonomiska delen med priset till våra medlemmar och hållbarhetsperspektivet har varit viktiga delar när vi förhandlat om nytt klädavtal. Och där har Hummel uppfyllt våra önskemål.

IK Lågan har arbetat med Hummel i nio år och de samlade bedömningen är att Hummel håller kvalité och levererar det dem lovar, känns tryckt att fortsätta med det i fyra nya säsonger. Vi får nu till ytterligare spännande delar i avtalet såsom ledarutbildningar och lärarverksamhet som vi ska genomföra i samarbete med Hummel, ett nytt upplägg från båda parter som kommer stärka vårt samarbete.

 

Ytterligare nya delar är att viss del av vår kollektion kommer finnas tillgänglig för utprovning i Lågehallen från och med hösten 2021. Samt att vi gör en översyn av vår befintliga kollektion och gör den mer modern.

 

- Hummel är tacksamma över att få fortsätta samarbetet med IK Lågan. Vi ser ett stort värde i föreningar som jobbar med långsiktighet och kontinuitet. Det ger oss stora möjligheter att utveckla vårt samarbete på ett bra sätt på många plan .

Anders Jörnell, ansvarig Team Sport Hummel

Frågesport om IK Lågan
2021-02-19 10:04
Föreningens mediagrupp håller på att skapa en liten frågesport om IK Lågan. Frågorna kommer att presenteras under ett par gånger under säsongen. 

Med frågorna vill vi gärna ha er hjälp, skicka gärna in frågor via detta formulär:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScxzRDCrCXD7G68vrst-kQ26F4SeHl927AUN1JfjZQmOxkK8Q/viewform?usp=sf_link


Alla frågor kommer inte att komma med, men vi hoppas kunna ta med så många som möjligt. 

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
P09-10, 16/05 22:36 
Handbollskolan, 14/12 20:10 
F03-04, 28/09 14:03 
 
Facebook
Huvudsponsorer
Folkspel
Gräsroten
Sponsorhuset