SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen!
Välkommen till IK Lågan.

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Erbjudande: Vårjacka från Hummel
2021-04-09 13:38

Alla medlemmar har nu möjlighet att köpa en ny vårjacka från Hummel. 

 

Utprovning sker i Lågehallen mån-tors mellan 16:30-19:30 fram till den 22 april. 

Barnstorlekar kostar 350 kr (ordinarie 500 kr) och vuxen kostar 450 kr (ordinarie 650 kr).

Betalning sker i samband med hämtning av kläderna hos Sportkalle. 

Förslag till ny stadgar i IK Lågan
2021-03-30 18:15

I höstas eftersökte styrelsen medlemmar som var intresserade av att se över och utveckla föreningens stadgar.

Detta mynnade under vintern ut i att en grupp tillsattes bestående av: Pernilla Gren, Fredrik Allemog, Katarina Persson, Rickard Tjäder, Mathias Bewersdorff och Mathias Schildt.

Gruppen har under våren diskuterat frågeställningar och arbetat fram ett förslag till en ny stadgar som nu även har varit uppe för diskussion i styrelsen. Förslaget finns här. 

 

Ni som medlemmar har nu möjlighet att läsa igenom förslaget och komma med synpunkter, tankar och frågor. Detta vill vi ha in senast den 13/4 till johannes.rosvall@iklagan.com för sammanställning och vidareförmedling till stadgegruppen.

Efter vidare beredning i stadgegruppen och styrelsen så ska ärendet sedan behandlas på årsmötet i juni.  

Kläder finns att hämta hos Sportkalle
2021-03-24 14:02
För er som beställt klubbkläder finns de nu att hämta hos Sportkalle
Förlängt avtal med Hummel
2021-02-21 13:33

Förlängt avtal med Hummel!

Vi kan glädjeliggen meddela att vi förlängt vårt avtal med Hummel i ytterligare fyra säsonger. Avtalet innebär att föreningen fortsätter att använda sig av Hummel som officiell klädleverantör.

 

Föreningen har haft dialog med andra varumärken, men det avtal vi fått till med Hummel var det absolut bästa på många plan. Den ekonomiska delen med priset till våra medlemmar och hållbarhetsperspektivet har varit viktiga delar när vi förhandlat om nytt klädavtal. Och där har Hummel uppfyllt våra önskemål.

IK Lågan har arbetat med Hummel i nio år och de samlade bedömningen är att Hummel håller kvalité och levererar det dem lovar, känns tryckt att fortsätta med det i fyra nya säsonger. Vi får nu till ytterligare spännande delar i avtalet såsom ledarutbildningar och lärarverksamhet som vi ska genomföra i samarbete med Hummel, ett nytt upplägg från båda parter som kommer stärka vårt samarbete.

 

Ytterligare nya delar är att viss del av vår kollektion kommer finnas tillgänglig för utprovning i Lågehallen från och med hösten 2021. Samt att vi gör en översyn av vår befintliga kollektion och gör den mer modern.

 

- Hummel är tacksamma över att få fortsätta samarbetet med IK Lågan. Vi ser ett stort värde i föreningar som jobbar med långsiktighet och kontinuitet. Det ger oss stora möjligheter att utveckla vårt samarbete på ett bra sätt på många plan .

Anders Jörnell, ansvarig Team Sport Hummel

Frågesport om IK Lågan
2021-02-19 10:04
Föreningens mediagrupp håller på att skapa en liten frågesport om IK Lågan. Frågorna kommer att presenteras under ett par gånger under säsongen. 

Med frågorna vill vi gärna ha er hjälp, skicka gärna in frågor via detta formulär:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScxzRDCrCXD7G68vrst-kQ26F4SeHl927AUN1JfjZQmOxkK8Q/viewform?usp=sf_link


Alla frågor kommer inte att komma med, men vi hoppas kunna ta med så många som möjligt. 

Nyheter från våra lag
Handbollskolan, 14/12 20:10 
F09, 14/12 14:18 
F03-04, 28/09 14:03 
 
Facebook
Huvudsponsorer
Folkspel
Gräsroten
Sponsorhuset