Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen!
Välkommen till IK Lågan.

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Uppdatering: Gemensamt läger
2020-08-12 12:22

Vi närmar oss säsongstart och likaså vårt gemensamma Låganläger den 5-6/9. Vår förhoppning är att de restriktioner som finns idag inte blir fler och att vi därmed kan genomföra vårt gemensamma läger. Vi anpassar vårt läger efter de rekommendationer som finns från FHM.

 

Vi måste dock hålla oss till en dag för våra grupper. Lördagen den 5/9 är det läger för de som är födda 2009-2012 och på söndagen den 6/9 är det dags för de som är födda 2005-2008. Det finns platser kvar båda dagarna, anmälan sker på denna länk. Först till kvarn gäller. 

 

En massa skojiga aktiviteter med Lågan kommer att genomföras denna dagen. Bjuds på lunch och fika. Anmälningsavgiften är 100 kr. 

Förhållningsregler vid träning
2020-08-11 10:03
Nedan följer de restriktioner som gäller i Lågehallen tillsvidare med anledning av Covid-19.

1. Ombyte sker hemma. Endast skor byts i omklädningsrummen.
2. Vid sjukdom eller sjukdomssymptom stannar man hemma.
3. Planera träningar utifrån så lite kroppskontakt som möjligt.
4. Följ de allmänna hygienråden som finns från FHM.
5. Vattenflaskor delas ej med andra, dess fylls på hemma.
6. I omklädningsrummen finns möjlighet att tvätta händerna.
7. Innan man går in i hallen ska det andra laget vara ute. Tills det är tomt väntar man i omklädningsrummet.
8. Om möjligt var ute under hela eller delar av träningen, antigen med hela eller halva gruppen.
9. Inga föräldrar ska gå in i anläggningen, hämtning och lämning sker utanför entrén.
Information från styrelsen
2020-07-02 11:10
På årsmötet den 16 juni ifrågasattes huruvida en person kan sitta i styrelsen och samtidigt vara anställd av föreningen. Årsmötet beslutade att frågan skulle lämnas till styrelsen att undersöka och vidta nödvändiga åtgärder. 

Med anledning av årsmötet hade vi ett styrelsemöte förra veckan.
• Johannes Rosvall har nu avgått från styrelsen och Göran Nilsson går in som ordinarie ledamot enligt §25 i stadgarna.
• Vi tillsätter en grupp att se över och utveckla stadgarna. Är du intresserad av att vara med i den så vänder du dig till styrelsen@iklagan.com
• Under årsmötet framkom även önskemål om en större öppenhet i föreningen och därför kommer vi från och med nu att lägga ut alla styrelseprotokoll och årsmöteshandlingar på hemsidan (i inloggat läge för medlemmar) så att medlemmarna får tillgång till dem. Kommer förtydligande hur man loggar in efter sommaren.  

Styrelsen kommer att fortsätta utveckla föreningens verksamhet mot större öppenhet och möjlighet till involvering. På nästa styrelsemöte, den 10 augusti, kommer vi att jobba vidare med årsmötesprotokollet och besluten. I dags datum 2/7 är protokollet inte justerat av alla justeringsmän. 

Vänliga hälsningar
Styrelsen

Nu ska vi bli fler!
2020-05-05 12:18

Hörby Kommuns största ungdomsförening behöver nu också involvera flest ideella krafter. Vi har de senaste tre säsongerna vuxit med 50 st nya spelare i åldern 7-25 år. Med detta så har också flertalet ledare, tränare och funktionärer tillkommit. Men nu måste vi ta nästa steg med att engagera fler personer i våra arbetsgrupper så styrelsen kan fortsätta driva föreningen framåt.  Vi ska bli fler som gör färre saker. 


Valberedningen och styrelsen har under våren arbetat med att tydliggöra våra arbetsgrupper och dess ansvar. Nu har vi börjat fylla dem och behöver din hjälp! 


Ungdomsgruppen, ansvarar för planering, rekrytering, utbildning och uppföljning för våra ungdomslag. Dessutom arbetar gruppen med våra läger och värdegrund. 


Seniorgruppen, ansvarar för dam och herrseniorerna. Rekrytering och kontakt med spelare och ledare är gruppens viktigaste ansvarsområde.


Marknadsgruppen, arbetar med nyhetsspridning på sociala medier, hemsidan och medlemsbrev. Samt ett stort och viktigt jobb med föreningens olika partners i en separat sponsorgrupp. Dessutom ansvarar gruppen för happenings i samband med seniormatcher och trivselaktiviteter för föreningen. 


Administrationsgruppen, ansvarar för föreningens tävlingar som seriespel, USM och cuper samt de funktioner som behövs i samband med tävlingarna. 


Ekonomigruppen, ansvar för föreningens ekonomi, budget och förvaltning. Dessutom arbetar de med försäljningsaktiviteter och Lågankiosken. 


Låter någonting intresserat? Hör av dig till kansliet eller valberedningen

Ny info: Gemensamt läger 2020
2020-04-24 12:45
Har i dagarna haft möte kring vårt gemensam läger som planeras genomföras i september. Pga rådande läge med Coronaviruset arbetar vi nu med lite olika alternativ. Utgångspunkten är att genomföra lägret med uteaktiviteter och utan övernattning med middag/frukost. Ev kommer det att göras med ett begränsat antal barn och ungdomar, först till kvarn som gäller då.

Vi arbetar också med tre olika planer, genomför lägret som tänkt, under en dag, eller tyvärr värsta fall kommer vi behöva att ställa in.  

Mer information kommer senast 4 veckor innan lägret. Anmälningsavgiften kommer att faktureras efter lägret har genomförts.  

Helgen den 5-6 september kommer vi att arrangera vårt gemensamma läger för spelare födda 2005-2012. 
Mer information om samlingstider och aktiviteter kommer när det närmar sig. 

Anmälan sker på denna länk 
Nyheter från våra lag
F08, 12/08 11:06 
F09, 11/08 14:13 
Damer A, 22/04 11:26 
Herrar A, 20/04 11:15 
F03-04, 16/02 07:04 
F03-04, 16/02 07:03 
 
Facebook
Huvudsponsorer
Folkspel
Gräsroten
Sponsorhuset