SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i IK Lågan Hörby
BLI MEDLEM
Välkommen!
Välkommen till IK Lågan.

Vill du bli medlem i vår förening? Klicka då här!
Info om medlemskort
2021-10-12 12:05

Till alla medlemmar

 

Nytt för i år är att alla medlemmar hittar sina medlemskort i en ny app som heter ”Sportadmin medlemsapp”. Detta gäller för både tränare, ledare, spelare och stödmedlemmar.

I appen under fliken medlemskort hittar du förutom ditt medlemskort också erbjudande från våra partners.

 

För alla över 16 år det obligatoriskt att visa medlemskort för fritt inträde till seniormatcherna.

 

För er som har familjemedlemskap. Se till att registrera alla medlemmar i familjen på medlemskapet så får alla ta del av gällande erbjudande samt fritt inträde till seniormatcherna.

Ni registrerar fler familjemedlemmar här: http://www.iklagan.com/form/Default.asp?ID=44426

Uppföljning Låganbarometern
2021-08-31 10:02

I maj gick föreningen ut med vår första medlemsundersökning "Låganbarometern". Vi vände oss till våra barn- och ungdomsspelare födda 2003 tom 2011 och ställde frågor om upplevelsen av laget, tränarna, träningarna och om föreningen i stort. Svarsfrekvensen landade på drygt 33 % av de tillfrågade.

 

- Vi visste inte vad vi skulle förvänta oss, men svaren var så positiva. Som en kort sammanfattning kan jag säga att den absoluta majoriteten har tyckt att det har varit roligt, de har känt träningarna som meningsfulla, de har lärt sig nya saker och de blir uppmärksammade av tränare och ledare. Att vi har ett så fantastiskt bra resultat har vi våra engagerade tränare och ledare att tacka för. De har verkligen slagit knut på sig själva under det här året för att jobba med glädjen och meningsfullheten, trots att det mestadels har handlat om träning utomhus och utan den viktiga parametern "bollen", säger Pernilla Gren, ordförande IK Lågan.

 

Det finns enstaka individer som inte trivts så bra och det är naturligtvis inget vi vill och önskar och det måste vi jobba vidare med, men utifrån förutsättningarna i pandemiläget, så måste föreningen glädjas åt att den absoluta majoriteten av våra barn och unga har trivs så bra. 

 

Den sista frågan behandlade frågan om vi som förening behöver förbättra något. Här fick vi in några svar som vi kommer jobba vidare med och som ett led i det så kommer vi även att utveckla frågor som vänder sig till våra tränare och ledare. Här kommer det vara frågor som behandlar styrelsens och kansliets roll och funktion.  Dessutom kommer det att genomföras en ny barometer riktad till barn och ungdomar under hösten där vi önskar oss en ännu högre svarsfrekvens. 

Nu startar vi upp Låganbarometern
2021-05-03 11:48

Låganbarometern är en årlig undersökning med syfte att få en bild av hur medlemmarna upplever föreningen i sin helhet och i dess olika delar. Det är en temperaturmätning som visar hur upplevelsen är just vid frågetillfället kring olika frågor. Visar det sig att vi har väldigt svagt resultat i en fråga/ett område så kan vi välja att gå vidare med djupintervjuer.

Basfrågorna kommer hållas så lika som möjligt från år till år för att möjliggöra en jämförelse. Undersökningen kan kompletteras med olika fokusområden utifrån att behovet av uppföljning kan variera.

 

Vi börjar i mindre skala under våren 2021 för att utveckla efter hand. Frågor om efterlevnad av värdegrunden kommer att ingå i basfrågorna from våren 2022 när det arbetet är implementerat hos alla målgrupper.

 

Denna första gång vänder vi oss till dig som är mellan 10-18 år och fokus är på laget och föreningen i stort. Barometern kommer till dig via mail, svar senast den 17 maj. 

Förslag till ny stadgar i IK Lågan
2021-03-30 18:15

I höstas eftersökte styrelsen medlemmar som var intresserade av att se över och utveckla föreningens stadgar.

Detta mynnade under vintern ut i att en grupp tillsattes bestående av: Pernilla Gren, Fredrik Allemog, Katarina Persson, Rickard Tjäder, Mathias Bewersdorff och Mathias Schildt.

Gruppen har under våren diskuterat frågeställningar och arbetat fram ett förslag till en ny stadgar som nu även har varit uppe för diskussion i styrelsen. Förslaget finns här. 

 

Ni som medlemmar har nu möjlighet att läsa igenom förslaget och komma med synpunkter, tankar och frågor. Detta vill vi ha in senast den 13/4 till johannes.rosvall@iklagan.com för sammanställning och vidareförmedling till stadgegruppen.

Efter vidare beredning i stadgegruppen och styrelsen så ska ärendet sedan behandlas på årsmötet i juni.  

Kläder finns att hämta hos Sportkalle
2021-03-24 14:02
För er som beställt klubbkläder finns de nu att hämta hos Sportkalle
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
F05-06, 17/10 10:10 
F05-06, 17/10 09:54 
F07-08, 14/10 18:51 
P07-08, 11/10 11:36 
F/P13, 18/09 08:41 
 
Facebook
Huvudsponsorer
Folkspel
Gräsroten
Sponsorhuset