SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Föräldramöte 211204
2021-12-04 23:30

Föräldramöte 211204

 

Med tanke på rådande pandemi och ökande smittspridning vet vi inte hur träning, matcher och cuper kommer att se ut framöver. 

Vid dagens möte planerade vi utifrån fortsatt spelande, men vi behöver vara inställda på att macther och cuper kan komma att bli inställda.

 

MATCHER

 

Önskemål om att kallelse skickas ut tidigare för bättre planering. Tränarna vill ta ut laget efter tisdagens träning. Linda skickar ut kallelsen tisdag kväll (alternativt onsdag morgon). Svara gärna så snabbt som möjligt på kallelsen.

 

 

SPORTADMIN

 

Önskemål om att föräldrar laddar ner ”Sportadmin”-appen. Här hittar man all info angående matcher, träningar osv. Här kan man även fylla i om ens son inte kan komma på en träning/match. Väldigt bra om denna kan användas så kan tränarna veta om där är någon match som just er son ej kan vara med på.

 

På IK Lågans hemsida kan man även genom att gå in på P 07/08 ladda ner deras kalender till sin mobil. Då får man också all information om matcher samt träningar längre fram.

 

Om ni inte använder Sportadminappen, smsa någon av tränarna alternativt Linda om er son inte kan komma till träningen eller om han får förhinder strax före match.

Kontaktuppgifter finns på hemsidan.

 

KÖRSCHEMA

 

Diskussionen om körschema kom upp, men lades ganska snabbt ner då vi kom fram till att det är svårt med ett schema då grabbarna blir kallade till matchen på tisdagen i samma vecka. Man vill ju ej ha körning om ens grabb inte ska spela.

 

Men däremot så MÅSTE vi som föräldrar se till att vår grabb har plats i en bil innan man tackar ja till att han kan vara med på matchen. Vänligen respektera detta, då där har funnits tillfällen där man släppt av sin grabb och sedan kört utan att kolla av så han har plats i någon bil. För att underlätta skriv i kallelsen hur många platser ni har över i er bil.

 

LAGKASSAN/FÖRSÄLJNING

 

I grabbarnas lagkassa finns nu ca 70 000:- Potatisförsäljningen gick väldigt bra!

Utgifter som kan komma/kommer framöver är

 

Lundaspelen 27-29/12 2021(1 lag anmält)

21-22/5 2022 AranäsCup (dyr cup; ca 26 000kr) ?

21-22/7 2022 Åhus Beachhandboll (2 lag anmälda)

 

I nuläget inget stort intresse att delta i Aranäs Cup

 

Utlandscup/träningsläger? Tränarna är positiva till detta om ca 2 år. Om vi önskar att grabbarna ska iväg på någon sådan så är det bra om vi kollar över vad vi kan göra för att få in pengar till detta. Potatisförsäljning kommer att ske till våren igen.

 

MATCHVÄRD

 

En matchvärd ska vi utse av föräldrarna till varje hemmamatch som grabbarna spelar. Man är matchvärd under grabbarnas match. Man hämtar en väst i tvättstugan som ligger vid omklädningsrummen vid entrén. Det behövs en tagg för att öppna, denna har tränarna. Linda utser vem som är matchvärd till varje match, kommer i samband med kallelsen som grabbarna får. Kan man ej stå måste man själv byta med någon annan. Minst 30 min innan match ska vi finnas på plats i entrén till hallen där matchen spelad med handsprit på det höga bordet.

 

Sedan 1 december ska matchvärden även kontrollera Covidpass och leg på alla över 18 år som är publik. Där finns tydliga riktlinjer om vad som gäller.

Vi ställer oss ytterst tveksamma till att vara ansvarig för detta. Efter mötet har Linda meddelat Johannes våra synpunkter och detta kommer att lyftas i styrelsen.

 

FÖRDELNING UPPDRAG FÖRÄLDRAR

 

De olika uppdragen som finns för oss föräldrar är kioskpass, funktionär, lagledare, tränare.

Om man är funktionär, lagledare eller tränare i P 07/08 så blir man ej tilldelad kioskpass. Vi tog även beslut om att är man lagledare eller tränare i annat IK Lågan lag så får man ej heller något kioskpass.

Linda har räknat lite på timmarna man lägger som funktionär resp kioskpass. Ca 20 h som funktionär (totalt fem föräldrar) och 11 h (totalt åtta föräldrar) i kiosken. Föräldrar som hellre tar färre dubbelpass än fler enkelpass meddelar Veronika detta.

 

BINGOLOTTER

 

Ej sålda bingolotter kan man lämna i ett kuvert med er grabbs namn på till Hasse eller Jessica senast 29/12. Om ni sålt alla, så kan man även skriva det för kännedom. Så man vet att de är sålda och ej glömda att återlämna.

 

ÖVRIGT

 

Linda har tagit upp med Johannes om inte taggen som tränarna har kan öppna upp till kiosken alltid. I dagsläget är det endast den tränare vars lag har match som kan öppna. Väldigt ofta får man springa runt och leta efter dessa. 
Det kommer fortsatt att vara så att tränare/ledare för aktuell match öppnar till kiosken. 

 

Trivselgruppen (Kees-Jan) meddelar även att vi till våren/sommaren kommer att ha en grillkväll ute hos dem.

 

Vi tackar även Linda Huszar för det utomordentliga jobb som hon har gjort som lagledare tidigare för laget.

 

 

Vid pennan: Veronika Jeppson (med litet tillägg av Linda)

 

 

 


Nyhetsarkiv
Föräldramöte 2112042021-12-04 23:30
KIOSKSCHEMA2021-12-04 23:07
Kontaktuppgifter2021-11-13 12:28
 
Facebook
Huvudsponsorer
Folkspel
Gräsroten
Sponsorhuset