SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IK Lågan Hörby
Handboll

Årsberättelse
2022-06-23 10:12

Efter pandemisäsongen 20/21 så var det ett taggat gäng tjurar som gick på grönbete i augusti 2021, för att förbereda sig inför division 2 södra. Ett träningsläger i Skövde hann vi med innan seriestart. I Skövde bjöds det bland annat på sightseeing för halva laget i Ulricehamn, två vunna matcher, massa skratt, uttrycket ”- Här ska vi stanna” och en oktoberfest-hatt (!). Humöret var på topp och hela truppen var inställd på att fortsätta ligga högt upp i serien. Vinna allt och stå som seriesegrare var målet för säsongen.

 

Lite nyförvärv trillade in under hela säsongen vilket var tacksamt då många spelare gick hårt under matcherna. En del plumpar i protokollet blev det ändå och december/januari bjöd på många inställda och flyttade matcher pga corona i motståndarlagen. I februari och mars blev det då ett tufft matchande med ibland upp till tre matcher i veckan då ATG svenska cupen också skulle spelas. Men allt kom i slutändan att handla om en ren seriefinal i sista matchen mot H43. Lagmoralen och viljan att vinna i detta lag är otroligt stark.

 

Under säsongen har spelare och tränare visat ett lugn och haft en konstruktiv dialog innan, men framför allt under matcherna för att få kunna prestera och få ut det bästa ur laget. Alla har vetat sin roll och anammat den till det bästa. Allt detta visade vi upp i sista matchen borta mot H43. 25-27 blev slutresultatet och seriesegern var ett faktum. Massa jubel och glädje, en fotskada samt en sju jäkla fest präglade sedan resten av den lördagen, tillsammans med små incidenter som när någon försökte öppna ett oöppningsbart fönster och någon sov i en trappuppgång.

 

Men nu tar vi nya tag mot division 1 och nyförvärven har redan börjat trillat in. Vi ledare och spelare skulle vilja rikta ett stort tack till klubben och våra sponsorer för säsongen 21/22. Vi hoppas även på stor uppslutning av våra matcher nästa år. Vi behöver vår publiks stöd till 100 %. Forza Lågan! Haja di blåe!

 

Vid pennan; vår outtröttlige John Carlsson fd Larsson


Nyhetsarkiv
Årsberättelse2022-06-23 10:12
 
Facebook
Huvudsponsorer
Folkspel
Gräsroten
Sponsorhuset